NOVO! GOLF, LETO, MORE SAVUDRIJA 10.09. do 13.09.

Dragi golferi,

Deo vrelog leta je za nama, ali nas, prema najavama čeka vruć avgust i topao septembar.

Hvala vam za utiske sa letovanja koje šaljete, posebno sugestije koje dobijamo. One se mogu sažeti u želje da sledeći turnir bude što bliže, ako može još malo mora i leta, da traje malo duže, a opet da se izbegnu kilometarske kolone na auto putu.

Može! Zato smo odlučili da vas umesto u Bugarsku, vodimo na obalu Jadranskog mora u Savudriju na predivne terene Golf Adriatic, idealno mesto da ispuni sve vaše želje. Golf Adriatic klub je otvoren 2009. godine sa 18 rupa ukupne dužine 6360 metara, više o terenu na www.golf-adriatic.com/golf-igralište/ .

Datum polaska iz Beograda 10.09. u popodnevnim časovima, povratak 13.09. nakon ručka i dodele trofeja.  Ponuda obuhvata smeštaj u Skiper apartmanima sa 4 zvezdice (www.skiper.hr) koji se sa jedne strane nalaze tik uz obalu i plažu, a sa druge neposredno pored golf terena. U okviru polupansiona, večere će biti organizovane u nekim od najboljih kulinarskih hramova Istre, što predstavlja poseban doživljaj. Predviđene su tri runde golfa, petak-trening runda, subota i nedelja turnir.  Za prevoz će biti obezbeđen luksuzni autobus.

 

Cene putovanja,

 

U dvokrevetnom apartmanu 40m2, po osobi golfer 395 eura, negolfer 290 eura.

U četvorokrevetnom apartmanu 80m2, po osobi golfer 385 eura, negolfer, 280 eura.

 

Uživajte u letu.