Istra – golf, more i vino

Čisto nebo posle bure, opojni miris mora i 18 rupa obavijenih nestvarnim zelenilom dočekalo je ekspediciju Golfland Tour-a u Savudriji. Od 10. do 13. septembra golferi iz Beograda, Novog Sada, Podgorice i Bara proveravali su danju veštine na prekrasnom terenu, a zatim do kasno u noć  i svoju izdržljivost kod gostoljubivih Istrijana, u konobama i kužinama.

IMG_0279

I dok je u ovom drugom poluvremenu bilo nerešeno između brojnih poklonika istarskih đakonija zalivenih malvazijom, teranom i šardoneom, skor kartice su ukazale na nesumnjive šampione ove runde. U konkurenciji dama prvo mesto osvojila je Boba Šćekić, koja se posle tri meseca pauze uspešno vratila na teren.

IMG_0285

Među muškarcima pobednik je Aleksandar Demić, koji je u Savudriju stigao pravo sa turnira u Češkoj, gde je takođe zaradio pobednički pehar. Ukupni pobednik turnira sa najboljim bruto rezultatom bio je Puniša Plazina. I ovoga puta naš sponzor Puma Cobra istakao se vrednim nagradama za šampione.

IMG_0259

Šala i smeh, verni pratioci našeg tura i ovog puta nisu izostali, pa će se, pored igre na odličnom terenu, ovaj pohod pamtiti i po sjajnom provodu. Zato je, umesto zbogom, najčešći pozdrav u nedelju uveče bio – vidimo se uskoro, u Panoniji, sledećoj stanici u Mađarskoj, gde će se od 16. do 18. oktobra igrati nova runda.

NOVO! GOLF, LETO, MORE SAVUDRIJA 10.09. do 13.09.

Dragi golferi,

Deo vrelog leta je za nama, ali nas, prema najavama čeka vruć avgust i topao septembar.

Hvala vam za utiske sa letovanja koje šaljete, posebno sugestije koje dobijamo. One se mogu sažeti u želje da sledeći turnir bude što bliže, ako može još malo mora i leta, da traje malo duže, a opet da se izbegnu kilometarske kolone na auto putu.

Može! Zato smo odlučili da vas umesto u Bugarsku, vodimo na obalu Jadranskog mora u Savudriju na predivne terene Golf Adriatic, idealno mesto da ispuni sve vaše želje. Golf Adriatic klub je otvoren 2009. godine sa 18 rupa ukupne dužine 6360 metara, više o terenu na www.golf-adriatic.com/golf-igralište/ .

Datum polaska iz Beograda 10.09. u popodnevnim časovima, povratak 13.09. nakon ručka i dodele trofeja.  Ponuda obuhvata smeštaj u Skiper apartmanima sa 4 zvezdice (www.skiper.hr) koji se sa jedne strane nalaze tik uz obalu i plažu, a sa druge neposredno pored golf terena. U okviru polupansiona, večere će biti organizovane u nekim od najboljih kulinarskih hramova Istre, što predstavlja poseban doživljaj. Predviđene su tri runde golfa, petak-trening runda, subota i nedelja turnir.  Za prevoz će biti obezbeđen luksuzni autobus.

 

Cene putovanja,

 

U dvokrevetnom apartmanu 40m2, po osobi golfer 395 eura, negolfer 290 eura.

U četvorokrevetnom apartmanu 80m2, po osobi golfer 385 eura, negolfer, 280 eura.

 

Uživajte u letu.

Praznik za oči

Golf land tour Otočec

Prvi deo sezone Golf land toura završili smo na najboljem Slovenačkom terenu. Vreme nas je poslužilo pa su tri dana igre, od 26. o 28.juna i ako na zahtevnom terenu Otočeca, doneli golferima pravo uživanje. Pored svoje prirodne lepote, i kvalitetne izrade, teren GC Otocec je sigurno najtezi za igru u Sloveniji. Da bismo olakšali golferima, svima su bili obezbeđeni golf autići. BIla je to prlika da se naprave odlični rezultati, ali i da se u brdima koja se nadvijaju nad Krkom, odmaraju oči na prelepim pejzažima.

Nakon dva dana takmičenja, prvomesto u ženskoj kategoriji pripalo je Lini Dedijer, kojoj je ovo treća pobeda od početka Golf Land Tour-a. U muškoj kategoriji prvo mesto osvojio je Goran Buzadžić. Bruto pobednik, nakon dva dana je Marko Jokić.

Kao i do sada naš generalni sponzor Cobra Puma golf je pobednicima obezbedio sjajne nagrade.

Nagradni poeni su dodeljeni najvernijim putnicima Dušanu Ćulibrku , koji je sa nama od početka putovanja i pobednicima takmičenja po kategorijama.

Poeni za ljubav

Fun Golf land tour Arboretum

Treći poredu turnir održan je na terenu Arboretum golf kluba u Sloveniji od 29. do 31. maja. Tri dana na izazovnom terenu bilo je inspiracija golferima da naprave dobre rezultate.

U ženskoj kategoriji mlada golferka Lina Dedijer odnela je još jednu pobedu u seriji Golf Land Tour-a, a u kategoriji muškaraca prvo mesto je po drugi put zauzeo Đorđe Zečević. Bruto pobednik trećeg turnira je Radomir Beloševac. Za sve pobednike naš generalni sponzor je obezbedio vredne nagrade.

Nagradni poeni su takođe podeljeni na ovom turniru i to za najlepšu ljubavnu izjavu Biljani Dedijer, golfere sa najboljom kondicijom tokom dva dana turnira Borisu Damnjanovići i Dušanu Ćulirku i golfer kog uvek prati sreća Slobi Cvetkoviću.

Kao i na prethodnim turnirima, i ovaj put opravdano je popularno ime Fun Golf land tour, izuzetno raspolozenje vladalo je na svakom koraku i među svim golferima.